Over ons - Werken bij
Selecteer een pagina

Over ons

Wie we zijn

CSW Machinery startte jaren geleden als onderdeel van de welbekende Thomassen & Drijver groep. Sinds 25 jaar is CSW Machinery een onafhankelijk bedrijf met de focus op het ontwerpen, bouwen en installeren van deksel uitpakmachines voor blikafhandeling in de drankensector. Dit alles doen we vanuit onze fabriek in Deventer.

Medewerker aan het woord

Ik kwam bij CSW Machinery werken kort nadat het een onafhankelijk bedrijf werd. Vroeger produceerden we een breed scala aan machines voor de blikproductie industrie, maar al snel hebben we onze focus verlegd naar het ontwikkelen en produceren van betrouwbare machines puur voor het uitpakken van deksels. Deze koerswijziging had nooit zo succesvol kunnen zijn zonder onze vakmanschap en de trots waarmee we iedere dag werken. Een belangrijk onderdeel van mijn werk is het doorgeven van skills en mijn optimisme aan de nieuwe en jongere generatie zodat CSW Machinery zijn reputatie van hoogwaardige kwalitatieve machines kan behouden.

John Verwaast, Manager Aftersales

Wat werken voor CSW Machinery zo uniek maakt

Werken bij CSW Machinery betekent werken voor een wereldwijde marktleider. Dat klinkt groots en dat is het natuurlijk ook. Echter zijn we klein van formaat. En dat kenmerkt ons. We denken groot, maar werken met ongeveer 35 medewerkers iedere dag aan onze unieke machines. We proberen zoveel mogelijk van het ontwerpen, ontwikkelen en vernieuwen in onze fabriek in Deventer in-huis te doen. Dat houdt je werk afwisselend en zorgt voor een groots gevoel van trots. Er is ruimte voor creativiteit en dankzij de korte lijnen belanden jouw ideeën niet zomaar in de la. Onze relaxte en prettige sfeer staat hoog het in het vaandel. Iedereen kent elkaar, helpt elkaar en met een gevoel van samen bereiken we hier veel.

Geen passende vacature, wel interesse?

Kom gewoon eens langs in Deventer, dan geven we je meteen een rondleiding. Je mag ook mailen naar John Verwaarst, manager aftersales.

We blijven groeien en wie weet is er binnenkort een passende functie beschikbaar.